UDVIDET RETURRET T.O.M. 14.01.24
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
UDVIDET RETURRET T.O.M. 14.01.24 | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

Rip Curl

Rip Curl fra Australien er et af de største surfing brands i verdenen. Rip Curl blev grundlagt i 1969 af Doug Warbrick og Brian Singer, der stadig ejer firmaet. Rip Curl står blandt andet bag flere legendariske surf-film og sponsorere desuden flere professionelle surfere. Det ikoniske brand er i dag en garanti for høj kvalitet og innovative produkter.
Rip Curl
< 1 2 3 4 >

Kvalitetsprodukter til surf-entusiaster i alle aldre - Gørdig klar til sommeren

Rip Curl er et australsk brand, der bringer sol, sand ogsurfing ind i dit liv. Brandet er kendt for deres kvalitetsprodukter inden forsurfing- og strandudstyr og er et af de største surfingsbrands i verden. RipCurl er kendt for deres innovative produkter og designs, der passer perfekt tillivet på stranden.

Hos Gumpel tilbyder vi et bredt udvalg af Rip Curl produktertil både mænd, kvinder og børn. Vi har alt fra våddragter og UV-trøjer tilbadetøj, shorts, kjoler og t-shirts. Alle produkterne er designet til at giveoptimal ydeevne og komfort på vandet og på stranden, og vil uden tvivl gøre digklar til sommeren.

Rip Curl blev grundlagt i 1969 af Doug Warbrick og BrianSinger, og siden da har brandet udviklet sig til at være en garanti forkvalitetsprodukter til surf-entusiaster i alle aldre. Rip Curl sponsorererdesuden flere professionelle surfere og står bag flere legendariske surf-film.

Vi hosGumpel & Co er stolte af at kunne tilbyde Rip Curl produkter, der er kendtfor deres holdbarhed, komfort og stil til både mænd, kvinder og børn. Så uansetom du er en erfaren surfer eller en begynder, er Rip Curl et brand, du kanstole på.