14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

Hestra

Det svenske mærke, Hestra, startede for næsten 100 år siden med at producere handsker i høj kvalitet, der var designet til at være udholdende og brugbare i mere krævende aktiviteter og klimaer som fx skiløb. I dag har de legendestatus inden for flere outdoor-områder. Se udvalget til mænd, kvinder og børn her. Læs vores guide over de bedste skihandsker.
Hestra
< 1 2 3 >
Hestra: Legendariske handsker siden 1936


Det svenske mærke, Hestra, startede for næsten 100 år siden med at producere handsker i høj kvalitet, der var designet til at være udholdende og brugbare i mere krævende aktiviteter og klimaer som fx skiløb – og de må siges at have stået distancen. I dag har de legendestatus inden for flere outdoor-områder, og flere har sågar arvet deres Hestra-handsker fra deres forældre, der har arvet dem fra sine forældre og så videre.

De er selv et familieforetagende, og deres insisteren på selv at have fingrene i alle dele af produktionsprocessen har garanteret dem og deres kunder handsker, der kan følge dig resten af livet; og mere til. Hos Gumpel & Co arbejder vi med at give alle ski-entusiaster adgang til de bedste mærker på markedet, og derfor finder du naturligvis også et bredt udvalg af Hestra her på siden.


Handsker og vanter til dig, der ikke vil nøjes


Hestra er primært brugt af skisportsudøvere og snowboardere, hvis feedback danner grundlag for de mange udvidelser af Hestra sortiment. Hestras handsker har dog også helt uundgåeligt sneget sig ind i hverdagslivet med alt fra cykelhandsker til fine læderhandsker og arbejdshandsker til en krævende dag i haven. Uanset om du derfor er skiløber, klatreentuasiast, skovhugger eller blot en, der ønsker handsker, som holder varmen i regn og slud, så er Hestras handsker til dig.

Hos Gumpel & Co finder du skihandsker fra Hestra til både børn, dame og herre og i både uld, læder, polyestervævet, med CZone membram og meget mere. Du finder også et væld af skihandsker designet med avanceret teknologier, der gør dem ideelle til lige præcis den udendørsaktivitet, du planlægger.


Hestra til den kvalitetsbevidste outdoor-entusiast


Hos Gumpel & Co finder du skihandsker og vanter fra Hestra, som du sent vil fortryde at investere i. Hestras handsker har for længe siden modtaget det ultimative kvalitetsstempel fra professionelle skiløbere og snowboardere, og hvis du derfor er på vej på ski, eller skal ud at bestige bjerge i sneklædte områder, så skal du have Hestra skihandsker med. Find din favorit lige her og tag endelig kontakt til os, hvis du har nogen spørgsmål. Du er også altid velkommen i vores butik, hvor vi står klar til at klæde dig godt på til dit næste eventyr.