14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

Buff

Buff er et must-have for alle, der ønsker at holde varmen i det kolde vintervejr. Deres halsedisser, elefanthuer og normale huer er perfekte både til daglig dagen, til sport og på skiferien. De er med andre ord blevet en uundværlig beklædningsgenstand til vinteren.
Buff
Buff: Den eneste halsedisse du får brug for


Buff har i mere end 20 år produceret slidstærke, komfortable halsedisser. Produktionen af de første af deres halsedisser udsprang af en passion for motorcykelkørsel, men halsedisserne har siden taget hele vintersportsverdenen med storm. I dag producerer Buff multifunktionelle halsedisser og huer i kompromisløs kvalitet, som kan anvendes såvel i dagligdagen, på ski, på motorcykel eller på den kolde vandretur. Hos Gumpel & Co arbejder vi for at levere produkter fra skiverdenens førende producenter til konkurrencedygtige priser, så du aldrig behøver gå på kompromis med komfort eller funktionalitet på din outdoor-rejse.


Multifunktionel hovedbeklædning i merinould, microfiber og cashmere


Hos Buff er der sat fokus på kvaliteten og funktionaliteten samt muligheden for at lave et gennemskueligt køb. De arbejder primært med halsedisser og huer i microfiber, merinould og cashmere, der er kendt for deres varmeegenskaber og kvalitet, og så inddeles hvert produkt i en "vægtklasse". Det gør det nemt for dig at vide, hvor hardcore et produkt du har købt.

De inddeles i lightweight, midweight og heavyweight, der fortæller dig, hvor varme og isoleret produkterne er. På den måde ender du ikke med en alt for varm uldhue til forårets udendørsaktiviteter eller en alt for kold halsedisse til skiferien. Komforten er i top på tværs af Buffs produkter, hvor langt de fleste er produceret i et sømløst design for maksimal komfort. Du kan også finde Balaclavas, der er perfekte til skiferien, hvor både hals, nakke, hoved og næse er godt pakket ind til den kolde tur i højderne.


Buff er til cyklisten, den professionelle skiløber og den kuldskære


Buff startede med at udvikle deres halsedisser til motorcyklister, men de fik hurtigt øjnene op for interessen fra hele outdoor-verdenen. I dag bæres Buff af såvel cyklister, professionelle og dig, der måske bliver kuldskær lidt tidligere på sæsonen end andre. Når det er sagt, så er en halsedisse først og fremmest en uundgåelig item til skituren for at undgå at blive kold om halsen og brystet.

En halsedisse fra Buff er den eneste halsedisse, du får brug, og vi har sørget for et bredt sortiment hos Gumpel & Co, så du har noget at gå på opdagelse i. Du er altid velkommen i vores butik, hvor vores kyndige medarbejdere står klar til at klæde dig godt på til dit næste eventyr, og eller er du velkommen til at ringe eller skrive for vejledning til dit køb.