14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

Salomon

Salomon er et af vores bedst solgte skibrands. Det har sin oprindelse fra de franske alper, hvor brandet blev grundlagt i 1947 af François Salomon. Vi har et stort udvalg af skistøvler, skijakker, skibukser, ski og meget mere. Find styles til både mænd, kvinder og børn.
Salomon
< 1 2 3 >
Salomon: Innovation og kvalitet siden 1947


Salomon er både et af de største brands og en af de mest vellidte skiproducenter på verdensplan, og det er der ikke andet end gode grunde til. Salomon blev grundlagt af Francois Salomon tilbage i 1947, hvor skiene udelukkende kunne spottes i de franske alper – det har de heldigvis ændret. Salomon har som brand satset stort på innovation og kompromisløs kvalitet, og derfor er der heller ingen tvivl om, at alle skiløbere med Salomon-ski og Salomon-udstyr er intet mindre end godt klædt på til de kommende timer på bjerget. Derfor finder du selvfølgelig også et bredt udvalg af Salomon-udstyr lige her hos Gumpel & Co, hvor vi dagligt arbejder med at give ski-entusiaster de absolut bedste forudsætninger for en fantastisk oplevelse i højderne.


Pålidelige og innovative ski og skiudstyr fra Salomon


Hvad end du er en øvet skiløber eller nybegynder, kan du finde en ski fra Salomon, der møder dine behov. De innovative designs garanterer en fremragende oplevelse på ski, uanset om du er til fart, off-pister eller klassiske pister. De udnytter deres innovative teknologier og mange års erfaring i feltet til at give dig high-performance ski og skistøvler til enhver disciplin, og vi har samlet nogen af deres mest populære kreationer lige her på siden. Du finder både Salomon skistøvler, ski, rygskjold, jakker og hjelme, så du kan købe hele dit Salomon-fit til skiferien ét enkelt sted.


Find dit Salomon-udstyr hos Gumpel & Co

Hso Gumpel & Co bestræber vi os på at være din foretrukne forhandler af udstyr og beklædning til diverse sportsdiscipliner, der tager sted i højderne. Salomon er et af vores bedst solgte brands, og derfor er vi opmærksomme på at have et sortiment med de mest efterspurgte Salomon-produkter som fx deres populære skistøvler, S MAX 110 til både kvinder, mænd og børn. Hvis du har brug for noget kyndig vejledning, må du endelig rette henvendelse til os. Du er naturligvis også altid velkommen i vores butik, hvor vores medarbejdere står klar til at klæde dig på til dit næste eventyr.