14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

Dryrobe

Dryrobe er den ultimative poncho og er blevet en bragende success, netop fordi, der er tænkt på alle detaljer. Udendørskåben er perfekt til din vinterbadning, en tur i skoven med hunden eller til surfturen. Vi har ponchoer til de voksne, børn og til din hund. Se hele kollektionen her.
Dryrobe
< 1 2 >

Perfekt til Surf og vinterbadning

Dryrobe er ikke kun en poncho, men en rummelig, varm og vindtæt jakke designet til aktive- og udendørsentusiaster. Den er let at tage på og af, og dens rummelige design gør det let at skifte tøj under den. Med dens vindtætte materiale og inderforing holder den dig tør og varm, uanset om du tager et forfriskende vinterdyp eller surfer i de kolde bølger. Så glem alt om at fryse og fokuser på din oplevelse. Dryrobe har tænkt på alt, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig - nemlig din tid i vandet.

Dryrobe er den ultimative poncho og er blevet en bragende success, netop fordi, der er tænkt på alle detaljer. Udendørskåben er perfekt til din vinterbadning, gåtur med hundene i skoven eller til surf turen. Den er lige til at smide på og holder dig varm med dens indvendige fór og vind-og vandtætte materiale.
Dryrobe blev grundlagt af Gideon Bright - en professionel surfer med over 30 års erfaring, der havde svært ved at klæde om udenfor om vinteren. Som teenager havde hans mor derfor syet en stor, vandtæt kappe med et håndklæde for og hætte, som senere inspirerede Gideon til at udvikle den første dryrobe.
Dryrobe er nu en uundværlig accessory til en lang række udendørs sportsudøvere og er blevet brugt af atleter over hele verden. I dag brugens Dryrobe af sportsstjerner og berømtheder og har partnerskaber med nogle af verdens største hold, herunder Red Bull, GoPro, Ross Edgley's Great British Swim, Sport Relief og mange flere.