14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

Thirty-Two

Thirty-Two er kendt for deres ski- og snowboardstøvler. Med over 30 års erfaring har de etableret sig som pionerer inden for teknologi og design af støvler til vintersport. Hos Gumpel & Co finder du et udvalg af deres bedstsælgende støvler, kendt for pålidelighed, holdbarhed, komfort og høj ydeevne. Se her resten af vores udvalg af skistøvler.

Thirty-Two Ski- og snowboardstøvler i særklasse siden1995

Thirty-Two har siden 1995 været en betroet aktør i ski- og snowboardbranchen. I dag er de særligt anerkendte som producent og designer af skistøvler og snowboardstøvler i særklasse. De har i løbet af deres 30 år i branchen markeret sig som pionerer inden for teknologi og design af støvler til vintersport, og derfor finder du naturligvis nogle af deres bedst sælgende støvler hos Gumpel & Co.

Hos Gumpel & Co forhandler vi udelukkende udstyr og tøj til surf og vintersport fra verdens førende producenter, og her er Thrity-Two absolut ingen undtagelse: Deres støvler erkendt for at være pålidelige, holdbare, komfortable og ikke mindst højtydende, og du kan derfor dårligt gå galt i byen med en støvle herfra.

Hos Gumpel & Co har vi mange års ekspertise inden for salg af Thirty-Two støvler, og du er derfor altid mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om de enkelte modeller –sådan sikrer du dig, at du kommer hjem med det rette til dit næstevintereventyr.

En kombination af avancerede materialer og præcisionshåndværk

Thrity-Two designer og udviklerstøvler med fokus på præstation. De anvender derfor innovative og avancerede materialer inden for både tekstil, termoplast og specielle skumtyper, der alleer nøje udvalgt og sammensat ud fra deres specifikke egenskaber. Det betyder, at du får en støvle, der er let og holdbar, og som er designet til at øge komforten og beskytte fødderne via støddæmpning i deres såler.

Det er naturligvis afgørende i valget af ski- og snowboardstøvler, at man får den rigtige pasform, og Thirty-Two har gjort et let og gennemskueligt at få netop dette. Deres støvler er designet til at fitte true-to-size, hvilket betyder, at de anbefaler, at du bestiller din normale skostørrelse. Du kan se deres størrelsesguider lige her.

Thirty-Two støvler - Mærk forskellen

Hos Gumpel & Co bestræber vi os på at tilbyde vores kunder let adgang til de mest efterspurgte støvler fra Thirty-Two. Det gælder blandt andet deres Lashed snowboardstøvle skabt til at tackle ethvert terræn såvel som deres STW Boa snowboardstøvle, der er den perfekte cruiser – slidstærk, blød og let at komme ind og ud af. Gå på opdagelse i vores sortiment eller besøg os i butikken i Rungsted Havn, hvor vores ski- og snowboardeksperter står klar til at vejlede dig.