14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

Patagonia

Patagonia - velkendt, amerikansk brand, der altid holder. Super slidstærkt, multifunktionelt og bæredygtigt tøj til alle dine udendørsaktiviteter. Patagonia gør en dyd ud af reducere deres CO2 udslip samt at producere socialt ansvarligt. Her finder du et udvalg til mænd og kvinder.
Patagonia
< 1 2 3 4 5 >
Patagonia: Bæredygtigt og anerkendt outdoor-brand


Patagonia er et amerikansk brand grundlagt i 1973 af bjergbestiger, Yvon Chouinard. Indenfor de seneste år har det anerkendte outdoor-brand også fanget interessen hos den almene tøj-entusiast, men det er ikke desto mindre fortsat et brand, der først og fremmest er skabt til og kendt for at lave kvalitetsrige beklædningsgenstande til outdoor-entusiaster.

I 2022 printes et åbent brev på Patagonias hjemmeside fra grundlægger, Yvon Chouinard, med den fangende overskrift: "Earth Is Now Our Only Shareholder". Alt ejerskab er blevet overført til en beskyttet, non-profit fond, hvor enhver krone, der ikke geninvesteres i tøjfirmaet, vil blive udnyttet til at bekæmpe den globale klimakrise. Patagonia har altid været seriøse og ambitiøse med bæredygtighed, men de har nu taget det næste og sidste skridt og officielt "solgt" milliardvirksomheden til vores alles planet. Det er ikke, fordi der i forvejen var mangel på gode grunde til at handle Patagonia, men hvis man alligevel stod og manglede en, må man sige, at det har man fået.


Miljøvenlige og slidstærke løsninger til enhver outdoor-oplevelse


Patagonia startede, da grundlæggeren selv så et behov for bedre og mere funktionelle beklædningsgenstande til særligt bjergbestigere. I dag er Patagonia kendt for deres enormt slidstærke tøj med isoleringslag af høj kvalitet. Derudover er de selvfølgelige kendt for at satse stort på genbrugsmaterialer uden nogensinde at gå på kompromis med det endelige produkt. Hvis du derfor står overfor en outdoor-udflugt, hvor du har brug for god ventilation samt beskyttelse mod fugt, sne og kulde, kan du med god samvittighed vælge et Patagonia-produkt fra vores sortiment.


Find det bedste til surf og ski hos Gumpel & Co


Hos Gumpel & Co tilbyder vi løsninger til enhver bjergsport med fokus på surfing og ski, og vi tilbyder naturligvis produkter til både børn, dame og herre. Vi kan varmt anbefale Patagonias fleece og dunjakker, der bestemt er nogen af de bedste på markedet. Har du brug for vejledning? Tag kontakt til os i dag eller besøg os i vores butik og modtag kompetent vejledning. Vi ser frem til at høre fra dig!