14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

Smith

Siden 1965 har det amerikanske ski brand Smith lavet innovative og højt-tekniske skibriller og skihjelme. Find goggles til børn og voksne samt en masse forskellige fede skihjelme fra SMITH. Læs også vores guide om de bedste skibriller her.
Smith

Smith Optics: Verdenskendt producent af goggles


Smith Optics er et amerikanskfirma, der specialiserer sig i produktionen af sportsbriller, goggles (skibriller) og andet sportsrelateret udstyr. Virksomheden blev grundlagt i 1965 og er siden vokset til at blive en af de mest anerkendte producenter af skibriller. Hos Gumpel & Co bestræber vi os på at give vores kunder let adgang til markedsførende producenter inden for udstyr til surf- og skisport, og derfor finder du naturligvis også et bredt udvalg af skibriller fra Smith hos os.

Antitåge-teknologi og højkomfort


Når du vælger et par skibriller fra Smith Optics, er du garanteret en brille, der kan modstå de krævendeforhold, man finder på skibakkerne. I designet af deres skibriller har de haft særligt fokus på at skabe goggles med høj komfort og upåklageligpasform, så de mindste ikke genereres af at bære dem. Dertil er Smith skibriller udstyret med avanceret antitåge-teknologi, der hjælper med at sikre, at briller forbliver klare og giver god synlighed – også i kolde og fugtige forhold. Smiths skibriller er ligeledes udstyret med linser, der giverbeskyttelse mod skadelige UV-stråler.

Smith Optics producerer ikke kun briller, der er kendt for deres upåklagelig pasform og avancerede teknologier –du finder hos dem også et bredt udvalg af goggles med stilsikre designs, hvad end du er på udkig efter noget helt klassisk eller noget med fart på.

Besøg vores eksperter i butikken


Hos Gumpel & Co har vi årevis af erfaring med salg af goggles fra Smith Optics, og vores medarbejdere ved derfor, hvad der skal til for at finde det helt rette match til hver enkelt kunde. Du er derfor altid mere end velkommen i vores butik i Rungsted Havn, hvor vores ski- og snowboardeksperter står klar til at vejlede dig inden for udstyr og påklædning til dit næste vintersportseventyr. Vi ser frem til at se dig.