14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

Peak Performance

Peak Performance er svensk, når det er bedst. Lavet af skiløbere til skiløbere - grundlagt i Åre i 1986. Peak Performance er kendt for den fabelagtige pasform, suverænt gode kvalitet og livlige farver. Om vinteren har vi et stort udvalg med fantastiske skijakker, skibukser, midlayer og tilbehør. Til både kvinder, mænd og børn.
Peak Performance
< 1 2 3 >
Peak Performance: Skandinaviens største brand inden for sportsmode


Når det kommer til kvalitetsrig funktionsbeklædning til de aktive ski-entusiaster, er det ikke til at komme udenom Peak Performance – og det bør man heller ikke. Peak Performance blev grundlagt i 1986 og er i dag en mastodont inden for sportsmode, hvis kompromisløse beklædningsgenstande har givet dem pladsen som Skandinaviens største brand inden for deres felt. Derfor kan du naturligvis også finde et bredt udvalg af Peak Performance-produkter her hos Gumpel & Co, hvor vi arbejder for at give ski- og surf-entusiaster konkurrencedygtige priser på deres favoritmærker.


Peak Performance fusionerer æstetik og funktion


Peak Performance blev først og fremmest udviklet af skiløbere til skiløbere med et ønske om at forene moderigtigt tøj med funktionaliteten fra skitøj. Derfor er Peak Performance sortimentet i dag også kendetegnet ved såvel gode varmeegenskaber som en fantastisk pasform og en livlig farvepalette. I vintermånederne udvider vi vores sortiment, så du kan finde skijakker til dame og herre også et udvalg af børnetøj. I kan med andre ord købe hele jeres Peak Performance-fit lige her, så I er klar til en fantastisk skiferie eller en anden outdoor-udflugt, hvor der er brug for tøj, der er skabt hertil.


Peak Performance til alle skidiscipliner


Selvom Peak Performance i dag bærer et bredt sortiment, der tilgodeser mange udendørsaktiviteter, har de ikke givet slip på deres oprindelige mission: at lave skitøj i kompromisløs kvalitet. Hos Gumpel & Co samler vi nogen af de mest efterspurgte beklædningsgenstande til skiferien såsom skibukser, skiundertøj og fleece til både dame, herre og børn.

Peak Performance skitøj vil med garanti møde dine behov uanset, hvilken skidisciplin du udøver, og uanset om du er øvet eller nybegynder. Du kan finde designs med et stilrent udtryk såvel som i et mere legende udtryk, og det står dig frit for at mixe og matche lige, som du har lyst til. Hvis du er mere til langrend-turene, kan du også finde fleece-trøjer med gode varmeegenskaber og isolationsevner. Gå på opdagelse i vores sortiment og find hele dit Peak Perfomance-outfit til vinteren.


Peak Performance til konkurrencedygtige priser hos Gumpel & Co


Hos Gumpel & Co forhandler vi de absolut førende mærker inden for beklædning til outdoor-aktiviteter i højden. Vi leverer priser, hvor alle kan få råd til produkter fra de bedste producenter på markedet, og derudover leverer vi kyndig vejledning, hvis du skulle få brug for hjælp. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til sortimentet, eller du kan besøge os i vores butik, hvor vores medarbejdere står klar til at klæde dig på til din aktivitet. Vi ser frem til at høre fra dig!