14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

Atomic

ATOMIC er førende indenfor udvikling af udstyr og ski. Fra deres tidlige start som en innovativ virksomhed, var de en af de første til at producere skiudstyr, der var både funktionelt og moderigtigt - et fantastisk skimærke, som du aldrig vil fortryde at købe.
Atomic
< 1 2 >
Atomic: Topproducent af alt til skisport siden 1955


Atomic er et østrigsk brand, som næppe behøver nogen introduktion, hvis man er garvet skiløber selv. Atomic blev grundlagt i 1955 og står i dag som en mastodont inden for skisportens mange genrer. De er kendt for deres enorme innovation, passion og miljøvenlige tilgang, og det er derfor heller ingen overraskelse, at nogen af verdens største atleter inden for skisport har Atomic som deres første valg. De er kendt for deres top performance racing ski, som der ikke findes mage til nogen andre steder. Hos Gumpel & Co har vi samlet nogen af de bedste produkter fra Atomics hånd, så du kan blive indehaver af det absolut bedste skiudstyr.


De nyeste teknologier og en miljøvenlig produktion


Atomics mange år på bagen, har på ingen måde sat en stopper for innovationen. De er nytænkende og ambitiøse med deres miljøvenlige produktion, og så udvikler de fortsat nye teknologier til at skabe de absolut bedste forhold for skiløbere – professionelle såvel som amatører. Det er blandt andet Atomic, der har udviklet den teknologi, der i dag gør det muligt at købe skistøvler, der tilpasser sig din fods anatomi og husker den til næste gang, du tager støvlen på. Det garanterer skiløbere en enorm komfort og mange, mange glade timer på bjerget. Derudover er Atomic særlig kendt for deres Redster ski, der performer godt både på og off pisten, da den stive konstruktion giver dig optimal transition i de korte til mellemlange carvingsving. Atomic har vundet adskillelige priser for teknologien, der er brugt til at udvikle den. Du kan med andre ord ikke gå galt i byen med ski eller skistøvler fra Atomic, og du kan finde dem lige her.


Atomic skistøvler, ski og skiudstyr hos Gumpel & Co


Hos Gumpel & Co forhandler vi det bedste udstyr og beklædning til enhver bjergsport såvel som surfing, så du altid har adgang til de bedste brands inden for surf- og skiudstyr. I vores sortiment finder du løsninger fra Atomic til både dame, herre og børn. Atomic er et stensikkert valg, når det kommer til skisport, og det er bekræftet af verdens professionelle skiløbere, der udnytter dette til de helt store konkurrencer. Du er altid velkommen til at kontakte os for personlig vejledning eller besøge vores butik for kyndig betjening, så du kan komme hjem med det helt rigtige Atomic-gear. Gå på opdagelse her på siden i mellemtiden. Vi ser frem til at høre fra dig!