14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

Tecnica

Hos Gumpel & Co forhandler vi udelukkende ski- og sportsudstyr fra markedets førende producenter, og derfor finder du naturligvis et stærkt udvalg af skistøvler fra Tecnica hos os. Se hele udvalget af de skistøvler vi fører.
Tecnica
< 1 >

Tecnica: Italiensk producent af skistøvler i verdensklasse


Tecnica har en lang historie med at anvende avancerede teknologier i design og produktion af deres skistøvler, og det har gjort dem til en af de helt store spillere på markedet inden for netop dette. Det benytter sig af avancerede materialer, unikke pasformsteknologier og konstruktionsteknikker for at opnå høj ydeevne og komfort, hvorfor de i dag har et stærkt omdømme inden for skinverdenen og bliver valgt af mange professionelle skiløbere og entusiaster. Hos Gumpel & Co forhandler vi udelukkende ski- og sportsudstyr fra markedets førende producenter, og derfor finder du naturligvis et stærkt udvalg af skistøvler fra Tenica hos os.

Slidstærke skistøvler til bådemænd og kvinder


Tecnica producerer et imponerende bredt udvalg af skistøvler, der er designet til både mænd og kvinder, og hos Gumpel & Co har vi håndplukket nogle af vores eksperters favoritter. Deres brede sortiment af skistøvler giver dig mulighed for at finde den perfekte pasform og stil uanset skiløbs niveau. Du er garanteret skistøvler, der er i en klasse for sig, hvad angår komfort, præstation og holdbarhed – Tenica skistøvler vil med andre ord hjælpe dig med at nyde skisporten til fulde og få den bedsteoplevelse på sneen.

Gå på opdagelse i vores udvalg af skistøvler og hold øje med siden, hvor vi ofte tilføjer nye og populære produkter fra Tenica til siden, så du altid har let adgang til det bedste indenfor skistøvler fra italienske Tecnica.

Vi tilbyder livslangfittinggaranti


Når du køber en skistøvle hos Gumpel & Co, får du livslang fittinggaranti. Dette betyder, at hvis der skulle være det mindste problem med dine skistøvler, kan du komme forbi butikken og fåstøvlen tilpasset, så længe støvle og kvittering findes. Besøg vores butik i Rungsted Havn, hvor vores skieksperter står klar til at matche dig med dinperfekte støvle til det næste skisportseventyr.