14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

Sweet Protection

Sweet Protection designer topklasse skiudstyr til damer, mænd og børn. Sweet's udstyr har vundet stor popularitet på deres sikkerhed og design. Går man ikke ned på kvalitet og sikkerhed på pisten, så er Sweet det rette valg til dig. Se vores udvalg af skihjelme og rygskjolde.
Sweet Protection
< 1 >
Sweet Protection: Sikkerhed, komfort og kvalitet


Sweet Protection blev grundlagt i år 2000 og har i dag – passende nok – base i sneklædte, Trysil. Hele eventyret startede med en prototype af en hjelm, og i dag er Sweet Protection en anerkendt og prisvindende producent af skihjelme i højeste kvalitet.

Hos Gumpel & Co arbejder vi mod at blive din foretrukne forhandler inden for ski, så du kan få produkter fra øverste hylde til dit næste ski-eventyr. Derfor kan du naturligvis finde et bredt sortiment af Sweet Protections topklasse skiudstyr til kvinder, herre og børn. Sweet Protection er kendt for deres kompromisløse fokus på sikkerhed, og du kan derfor trygt vælge udstyr herfra, når du selv eller dine børn skal på ski for første gang.


Sikkerhed er alfa og omega på pisterne


Der er næsten ikke noget skønnere end en lang dag på sneklædte pister, men for at skiløbet skal forblive sjovt hele ferien, skal man naturligvis huske sikkerhedsudstyret fra starten. Når adrenalinsuset først indtræffer eller off-pisten kalder, skal man være godt klædt på, og det vil du være med en skihjelm fra Sweet Protection.

Dertil indeholder vores sortiment af Sweet Protection også deres populære rygskjold, der er særligt velegnet til både snowboard og ski. Sweet Protection bruger førsteklasses slagbeskyttelsesteknologi, der fordeler stød indefra over et større område, så du selvsikkert kan tage den pist, du har udset dig. Alle deres skihjelme har et komfortabelt interiør og en nem drejeknapjustering, så du kan tilpasse den alt efter behov og anatomi.


Sweet Protection: Find din nye skihjelm hos Gumpel & Co


Hos Gumpel & Co forhandler vi ski-entusiasters foretrukne mærker inden for beklædning og udstyr til eventyr i højderne. Produkterne fra Sweet Protection er til dig, der ikke vil gå på kompromis med avanceret sikkerhedsteknologi og et klassisk design, og du finder favoritterne her hos Gumpel & Co. Du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på vejledning eller besøge os i vores butik, hvor vores kyndige medarbejdere står klar til at klæde dig på til dit næste eventyr.