14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

X-bionic

Hvis du lever efter mottoet: "Når kun det allerbedste er godt nok", så er X-BIONIC det rette ski- og sportsundertøjsmærke til dig.
Med deres højteknologiske skiundertøj er du garanteret at holde varmen og optimere din ydeevne. Se resten af vores udvalg af skiundertøj og sportsundertøj
< 1 >

X-BIONIC sportsbeklædning – til dig, der ikke vil gå på kompromis

X-BIONIC er en prisvindende schweizisk producent af teknisk sportsbeklædning og udstyr, der er kendt for deres innovative tilgang til design. De producerer sportsbeklædning gennem patenterede teknologier, der sigter mod at forbedre din præstation uden at gå på kompromis med komforten. Hos Gumpel & Co forhandler vi udelukkende tøj og udstyr til surf og vintersport fra markedets førende producenter, og derfor finder du naturligvis også et håndplukket udvalg af X-BIONIC beklædning hos os.

Højteknologisk skiundertøj, der optimerer din ydeevne

Hvis du lever efter mottoet "kun det allerbedste er godt nok", så er X-BIONIC det rette ski- og sportsundertøjsmærke for dig. Det prisvindende schweiziske firma har udviklet varmt undertøj, der er i en klasse for sig. Du er med deres højteknologiske skiundertøj garanteret at kunne holde varmen samt at optimere din ydeevne. Det er formentlig også derfor, at X-BIONIC i dag er hovedleverandører til det schweiziske skilandshold samt hovedsponsor for den tredobbelte OL- og dobbelte verdensmester, Wendy Holdener. Du kommer med andre ord i fold med de allerbedste, når du bruger X-BIONIC på dine ski- og snowboardeventyr.

X-BIONIC til mænd og kvinder

Hos Gumpel & Co opdaterer vi løbende vores udvalg af X-BIONIC skiundertøj og sportsbeklædning. Du vil som udgangspunkt kunne finde X-BIONIC til både mænd og kvinder i form af skiundertøj i 100% merino-uld og high performance skisokker, der er åndbare ogholder dine fødder tørre og varme dagen lang. Du er også altid velkommen til atbesøge vores butik i Rungsted Havn, hvor vores ski- og snowboardeksperter stårklar til at matche det med det helt rette udstyr og beklædning til dit næstevintersportseventyr.