14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

Head

HEAD er på den internationale scene kendt for deres banebrydende design, teknologiske formåen og fantastisk skiudstyr, og sådan har det været i mere end et halvt århundrede. Du finder naturligvis et bredt udvalg af ski, skiudstyr og skistøvler med deres uovertrufne pasform lige her hos os.
Head
< 1 2 >
HEAD: Innovation, teknologi og en uovertruffen pasform siden 1950


Allerede i 1955 kunne HEAD glæde sig over nyheden, at deres ski var de klart mest solgte i USA såvel som i Europa, og blot få år efter så man flere olympiske sejre inden for skisporten blive kørt hjem på HEAD ski. Hos Gumpel & Co bestræber vi os på at give alle ski-entusiaster adgang til det bedste udstyr på markedet, og derfor finder du naturligvis et bredt udvalg af HEAD ski, HEAD skiudstyr og HEAD skistøvler med deres uovertrufne pasform lige her hos os.


Bæredygtige og højteknologiske løsninger til dit næste ski-eventyr


HEAD har tidligt igangsat deres mission om at skabe en ansvarlig og klimaneutral produktion, så skiløbere mange, mange år ud i fremtiden fortsat kan nyde de sneklædte bjerge på ski fra HEAD. Du kan derfor med god samvittighed gå på udkig i vores sortiment af HEAD ski, HEAD skiudstyr og HEAD skistøvler til både dame, herre og børn. Blandt vores ski fra HEAD finder du modeller, der er skabt til offpisten, klassiske pisteski og ski til Freeride/All mountain-elskere.

Under hver HEAD ski kan du læse mere om, hvilken kategori skien befinder sig i, så du er sikker på at få fat i den rette. Alle HEAD ski og skistøvler er udviklet med udgangspunkt i højteknologiske løsninger og HEADs mange års erfaring i branchen. HEAD producerer med andre ord topklasse skiudstyr, som topatleter har haft fornøjelse af at vinde såvel World Cuppen, X-games og OL med – du kan altså ikke gå galt i byen med skiudstyr fra HEAD.


Find det bedste skiudstyr hos Gumpel & Co


Hos Gumpel & Co sørger vi for, at du som ski-entusiast får adgang til udstyr fra markedets bedste producenter, så du uanset niveau kan få det bedst tænkelige udgangspunkt for fantastiske timer i højderne. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med køb, og ellers kan du besøge os i vores butik, hvor vores kyndige medarbejdere står klar til at klæde dig på til dit næste ski-eventyr. Vi ser frem til at høre fra dig.