14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

Parajumpers

Parajumpers er et innovativt italiensk high-end mærke, hvor funktionalitet og design er i førersæde. De stærkt genkendelige detaljer såsom karabinhagen og den gule strop gør Parajumpers til noget helt unikt. Du finder bl.a. jakker, frakker og veste til både damer og herrer.
Parajumpers
< 1 2 3 4 5 >

Parajumpers

Drømmer du om at gå vinteren i møde med stil og bekvemmelighed? Det innovative italienske high-end mærke tilbyder både funktionalitet og et unikt design med kendetegn som karabinhagen og den gule strop. Designeren bag Parajumpers, Massimo Rossetti, har fundet sin inspiration i 210th Rescue Squadron, der kæmper mod naturens hårdeste forhold i Anchorage, Alaska.


Parajumpers jakke til herre og dame

Hos os har vi et stort udvalg af Parajumpers jakker til ethvert formål. Vores sortiment inkluderer alt fra vinterjakker, frakker og veste til mellemmånederne. Derudover har vi både modeller til mænd og kvinder, så alle kan finde lige netop det, de søger. Til kvinder har vi populære modeller som Long Bear, Irene, Juliet og Janet. Til mænd har vi ikoniske Jayden, Harraseeket og Ugo jakker.

Uanset om du er på udkig efter en vinterjakke til at holde varmen i de kolde måneder, eller en vest til overgangsmånederne, kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte Parajumpers jakke eller vest. Skynd dig ind og kig på vores udvalg, og lad os hjælpe dig med at gøre din drøm om en lækker Parajumpers jakke til virkelighed. Med vores eksklusive udvalg er der helt sikkert en jakke, der passer til netop dine behov og ønsker.