14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

Leki

Leki - velrenommeret tyskproducent med letvægtsdesign og patenterede teknologier. Find skistave til mænd, kvinder og junior skiløbere. Se alle vores skistave.
Leki

Leki - Unisex skistave til den kvalitetsbevidste skiløber


Leki er en velrenommeret tyskproducent af sportsudstyr, der er særligt kendt for deres fremragende skistave. Deres historie spænder over flere årtier, hvor Leki har opnået stor anerkendelse og popularitet inden for skiverdenen og al verdens udendørsaktiviteter. Hos Gumpel & Co bestræber vi os på at give vores kunder let adgang til markedsførende producenter inden for udstyr til surf- og skisport, og derfor finder du naturligvis også et bredt udvalg af skistave fra Leki i vores onlineshop såvel som i vores butik i Rungsted Havn.

Letvægtsdesign og patenterede teknologier


Når det kommer til skistave fra Leki, er de særligt kendt for deres letvægtsdesign, holdbarhed og avancerede funktioner. De har udviklet og patenteret Trigger S-systemet, der givermulighed for en sikker og hurtig fastgørelse af skistavene til skihandsker. Vi opdaterer løbende vores udvalg af udstyr og tøj fra Leki, hvor du ofte også kan finde deres helt unikke skihandsker. Lekis skistave er et oplagt valg for dig, hvad end du er nybegynder eller professionel atlet, voksen eller barn, og hos Gumpel & Co sidder der altid kyndige medarbejdere klar til at guide dig i valget af den helt rigtige stav.

I vores udvalg finder du Leki skistave til mænd, kvinder og junior, så hele familien har mulighed for at handle til skieventyret samme sted. Du finder skistave i stilsikre designs og med etbredt farveudvalg, så du kan finde lige netop de skistave, der passer til dinstil.

Besøg vores eksperter i butikken


Hos Gumpel & Co har vi årevis af erfaring med salg af skistave fra Leki, og vores medarbejdere ved derfor, hvad der skal til for at finde det helt rette match til hver enkelt kunde. Duer derfor altid mere end velkommen i vores butik i Rungsted Havn, hvor vores ski- og snowboardeksperter står klar til at vejlede dig inden for udstyr og påklædning til dit næste vintersportseventyr. Vi ser frem til at se dig.