14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

Gumpel & Co på Rungsted Havn


Velkommen til vores premium surf- og skibutik på Rungsted Havn. Vores butik ligger på promenaden med en smuk udsigt ud til Øresundskysten og bådene. I vores butik vil du møde passionerede ski- og surf specialister, der har mange års erfaring indenfor branchen. Vi er et hyggeligt, professionelt team, der står klar til at guide dig på dit surf- og skiudstyr.

Gumpel & Co åbnede dørene i 2006 af Dorte og Bent Gumpel. Læs mere herunder.
MØD TEAMET


Mød Søren, Jensen, Oliver og Gumpel der til dagligt står i butikken og tager godt imod jer.

Søren er en inkarneret surf- og ski entusiast, der elsker at nørde omkring alle de tekniske aspekter ved udstyret. Det samme gælder for Oliver der både har været skiinstruktør, snowboardinstruktør samt windsurfer i sin lokale surfklub i Nivå. Både Søren og Oliver har vidst mistet overblikket over, hvor mange våddragter de begge ejer.

Jensen har 20 års erfaring indenfor skitøjsbranchen og er en lidenskabelig skisportsmand. Gumpel er den heldige ejer af surf- og skibutikken sammen med sin kone Dorte, som de har haft siden 2006.

Søren Johansen

Bent Jensen

Oliver Walbum

Bent Gumpel

Søren har arbejdet i butikken i 5 år og har stor passion og erfaring inden for ski- og surfverdenen. Søren er vokset op i en familie, der har været afsted hvert år og har stået på ski og snowboard siden han var 3 år. Derudover er Søren en ægte vandhund, der både har sejlet, roet kajak og surfet.
Jensen er en lidenskabelig alt mulig sportsmand med størst kærlighed til alpin skiløb. Jensen, der har været i butikken i 4 år, har 40 års erfaring indenfor skibranchen, og har i 20 år arbejdet med forskellige anerkendte skibrands i Østrig.
Oliver er 24 år og har arbejdet i butikken i 5 år. Når Oliver ikke står i butikken, passer hans sine studier på CBS. Oliver er en af vores eksperter inden for surf, ski og snowboard. Han er uddannet skilærer, snowboard instruktør og windsurf instruktør og er altid klar til at vejlede på alt jeres udstyr.
Gumpel har mere end 40 års erfaring indenfor ski- og surfbranchen. Inden ham og sin kone, Dorte, åbnede butikken i Rungsted Havn i 2006, arbejdede han i Skishoppen i Hellerup. Gumpel har blandt andet arbejdet 3,5 år i de italienske alper.

SURF - OG SKIBUTIK SIDEN 2006


Gumpel og Dorte mødte hinanden i skishoppen i Hellerup, der i dag er lukket. I 2006 valgte Gumpel og Dorte at åbne en surf- og skibutik på Rungsted Havn. De har begge mere end 40 års erfaring fra surf-og skibranchen, blandt andet som skiinstruktører i udlandet.


Butikken specialiserer sig primært inden for skiudstyr om vinteren og surfudstyr om sommeren. Om vinteren kan du blandt andet få service på dine ski samt bootfittet dine skistøvler. Om sommeren ligger butikken inde med alt legetøj til havet herunder surf- og SUP boards samt neopren udstyr.


Udover ski- og surfudstyr har butikken udvidet med fashion tøj, der passer til butikkens DNA.BRANDS AF HØJ KVALITET
Hos Gumpel & Co vælger vi vores brands med omhu og ligger kun inde med de bedste mærker af høj kvalitet.


Af surf brands ligger vi inde med blandt andet Okai, Quiksilver, Aqua Marina, O'Neill og Gul.


Af ski brands har vi blandt andet Atomic, K2, Salomon, Head, Dalbello og Fischer.


Udover surf- og skiudstyr, har vi en række eksklusive tøjbrands såsom Parajumpers, Colmar, Goldbergh, Kjus, UBR, Hestra og Poivre Blanc.
Butikken ligger på Rungsted Havn med en fantastisk beliggenhed ud til vandet.


Adresse
Rungsted Havn 28
2960 Rungsted Kyst


Parkering
Der er en stor parkeringsplads i Rungsted Havn, hvor man kan holde hele dagen.