14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

Kjus

Kjus har et eksklusivt udvalg af skitøj fra Schweiz, der er grundlagt af den norske skiløber Lasse Kjus. Kjus' sortimentet designer skitøj til dig, som ønsker lidt mere. Her går man ikke på kompromis med perfekt design, pasform og funktionalitet. Hos Gumpel & Co finder du produkter fra Kjus, der egner sig til både mænd og kvinder.
Kjus
< 1 >
Kjus: Eksklusivt skitøj fra Schweiz


Den norske skiløber, Lasse Kjus, tog i år 2000 en beslutning om at skabe avanceret, stilrent skitøj i et nordisk design, og det har han helt sikkert ikke fortrudt. Kjus er i dag et stort og anerkendt mærke inden for skisportsverdenen, og de er siden blevet belønnet med en ISPO Award for deres patenterede skijakke, der understøtter kroppens naturlige nedkølingssystem.

Med denne jakke er det slut med gennemblødt skiundertøj og en ophobning af kropsvarme, når du dyrker high performance ski i alperne. Hos Gumpel & Co bestræber vi os på at være din foretrukne forhandler af alt til outdoor-discipliner, og derfor finder du naturligvis også prisvindende skitøj fra Kjus til lige her.


Funktionsbeklædning til en aktiv hverdag og skiløb


Kjus er ganske rigtigt startet af en skiløber for skiløbere, men deres beklædningsgenstande er for gode til at være bundet til én aktivitet – og forbrugerne er enige. Kjus' sortimentet udnyttes i mange forskellige outdoor-discipliner såvel som i en mere aktiv hverdag, hvor der er brug for tøj, der er skabt til en aktiv livsstil. Hos Gumpel & Co finder du produkter fra Kjus, der egner sig til både mænd og kvinder.

Kjus er det rigtige match til dig, der ønsker avancerede beklædningsgenstande, der kan noget mere. I deres sortiment finder du bl.a. skijakker, der kan modstå et vandsøjletryk på op om 30.000 mm. Det er samtidig det rigtige match til dig, der ikke har et ønske om at larme for meget i bybilledet eller på pisten, da alle produkter er udført i et nordisk design med fokus på rene linjer.


Find det eksklusive og kvalitetssikre mærke, Kjus, hos Gumpel & Co


Det er ikke foruden grund, at Kjus er vundet frem på den internationale skiscene, og med sortimentet hos Gumpel & Co kan du få lov at prøve det prisvindende skitøj. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb og mangler vejledning til at vælge den helt rigtige vare, må du endelig række ud til os. Hvis du ønsker en mere personlig betjening, er du altid velkommen i vores butik, hvor vores kyndige medarbejdere står klar til at klæde dig godt på til din hverdag eller dit næste ski-eventyr. Gå på opdagelse i sortimentet allerede i dag.