14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

Skiudstyr

Find alt det skiudstyr, I har brug for, til jeres skiferie her. Vi har bl.a. ski, skistøvler, goggles, skihjelme og meget mere fra de bedste brands på markedet. Vi står klar til at vejlede jer på jeres udstyr i vores skibutik på Rungsted Havn.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Find dit skiudstyr online

Beliggende i hjertet af Rungsted Havn, bringer vi nu vores omhyggeligt udvalgte sortiment af Premium skiudstyr direkte til dig, uanset hvor du er. Fra de stejleste pister til hyggelige hytteture, vi har udstyret, der sikrer, at du udforsker vinterlandskabet med stil, komfort og sikkerhed.Køb hele udstyrspakken til din næste skiferie

Når du forbereder dig på din første skiferie, er der flere vigtige aspekter af skiudstyr, du bør overveje for at sikre en sikker og behagelig oplevelse på skiløjperne. Hos os finder du de essentielle dele af skiudstyr og hvad du skal kigge efter:

Ski

Fra alsidige all mountain ski, der håndterer både piste og puddersne, til specialiserede racing ski for fartentusiaster, og freestyle ski til park- og pipekørsel. Vores nøje udvalgte sortiment fra topmærker som Atomic, K2 og head ski sikrer, at du oplever høj performance og pålidelighed under alle forhold. Uanset dit niveau og præference, findes der et par ski, der matcher dine behov og hjælper dig med at opnå dine formål med skiferien

Skistøvler

Det er essentielt med en skistøvle, der både er komfortabel og præcis, hvilket er grunden til, at vi tilbyder et bredt udvalg af skistøvler fra anerkendte, mærker som Head og Salomon. Vores sortiment inkluderer modeller for alle fødder og færdigheder, fra begyndere til avancerede skiløbere. Med den rigtige skistøvle kan du forbedre din teknik og nyde længere dage på pisten uden ubehag. Skistøvlerne er nok det vigtigste udstyr på hele ferien!

Skihjelme og Skibriller

Sikkerhed og synlighed på pisten er afgørende, hvilket er hvorfor vores premium skihjelme og skibriller er udvalgt for deres uovertrufne beskyttelse og visuelle klarhed. Skihjelme er designet til at beskytte mod alvorlige hovedskader – et klart must have, og vores skibriller sikrer klart syn under alle lysforhold, hvilket er afgørende for sikkert og effektivt skiløb. Gør sikkerheden til en prioritet og vælg fra vores udvalg af stilfulde og funktionelle hjelme og goggles.

Rygskjold

For de eventyrlystne skiløbere, der udforsker terrænparker eller ujævnt terræn, tilbyder vores rygskjold en ekstra lag af beskyttelse. Disse skjolde er designet til at absorbere og fordele kraften fra fald, hvilket reducerer risikoen for rygskader. Letvægtsmaterialer og ergonomisk design sikrer, at rygskjoldet er både beskyttende og komfortabelt, så du kan fokusere på din kørsel med fornyet tillid.

Skitøj

Vores sortiment af skitøj kombinerer tiden modetendenser og naturligvis funktionalitet, så du kan se godt ud og føle dig godt tilpas på samme tid. Med avanceret vandtæt og åndbart materiale holder vores jakker og bukser dig tør og varm, selv under de mest krævende vejrforhold i Norges kulde eller Italiens varme skidage- Vælg mellem de nyeste designs fra peak performance og Solomon, der tilbyder både flotte designs og høj performance.

Skistave og skibindinger

Gør din udstyrspakke fuldendt med dine egne skistave og skibindinger. Skistave hjælper med at forbedre balance og timing, mens kvalitetsskibindinger sikrer en sikker og præcis forbindelse mellem dine ski og støvler. Vores produkter er designet for at øge din kontrol og stabilitet, så du kan tage dine skifærdigheder til det næste niveau.

Solbriller til sport og aktiviteter

Vores fashionable solbriller tilbyder ikke kun beskyttelse mod solens skarpe stråler, men også mod refleksioner fra sneen, som kan være skadelige for dine øjne. Med et udvalg af stilarter, der passer til enhver smag, er vores solbriller et must-have tilbehør for både på pisten og til afterski. Vælg mellem en række linsefarver og rammedesigns for at finde det perfekte match til dit skiudstyr og ikke mindst din personlige stil.
Den samme personlige rådgivning som i butikken

Hos Gumpel & Co er vi dedikerede til at tilbyde kun det bedste inden for skiudstyr, understøttet af vores passion for sne og eventyr. Vi forstår vigtigheden af pålideligt udstyr, hvilket er grunden til, at vi nøje udvælger vores sortiment fra de mest anerkendte brands på markedet.
Shop med os og nyd godt af fragtfri levering, samt den viden, at du handler hos din lokale ekspert, der er klar til at støtte og vejlede dig i dit køb. Uanset om du shopper online eller besøger os i Rungsted Havn, lover vi dig en service, der er lige så imponerende som vores udvalg.