14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

Oakley

Fuldend dit sporty look med Oakley - Det amerikanske sportsbrand der er kendt for sine innovative skibriller og sports solbriller af det højeste kvalitet. Vi har et stort udvalg af goggles og sportsbriller i alle farver og størrelser - lige til dit behov og ønske. Læs vores guide om skibriller her.
Oakley
< 1 2 3 4 5 6 >
Oakley: Din foretrukne producent af skibriller og sportsbriller


Det amerikanske brand, Oakley, tog sine spæde skridt allerede i 1975 med en privatinvestering på små 300 dollars. I dag er Oakley en verdensomspændende producent af alt inden for outdoor-udstyr- og tøj, men særligt er de kendt for deres innovative og dragende sports- og skibriller, der ikke er mage til på markedet. Hos Gumpel & Co bestræber vi os på at være din foretrukne forhandler af surf- og skiudstyr, så du kan finde skibriller, skitøj, fleece og udstyr fra de bedste producenter – og her er Oakley ingen undtagelse. Vi fører et bredt sortiment af Oakley briller til diverse outdoor-discipliner såvel som solbriller og skibriller, som du naturligvis kan bruge på enhver solrig dag på cyklen, eller mens du suser ned ad bjerget i Alperne.


Innovativ, kvalitet og bæredygtighed


Oakley sætter en dyd i at medtænke det klima og de områder, som deres produkter er skabt til. Derfor sigter de efter konstant at gentænke mulighederne for at lave mere bæredygtige produktioner, så du kan bære Oakley med god samvittighed. Oakley er førende på markedet inden for skibriller og diverse sportsbriller, og det er de, fordi de har innoveret avancerede teknologier, der har givet dem muligheden for bl.a. at skabe anti-fog skibriller med uovertruffen komfort. Uanset om du er garvet skiløber eller nybegynder, vil du kunne finde en Oakley skibrille, der dækker dine behov og mere til. Samtidig er deres sporty solbriller blevet et hit i hverdagslivet for folk, der sætter pris på looket og en solbrille i høj kvalitet. Du kan finde det hele lige her på siden.


Skibriller, sportsbriller og service hos Gumpel & Co


Hos Gumpel & Co får du adgang til det bedste udstyr og beklædning til skiløb og surfing, hvor der om noget er brug for kvalitetsrigt og funktionelt tøj og udstyr, der klæder dig ordentligt på til disciplinen. Find de eftertragtede Sutro Lite sportsbriller eller den farverige Fall Line 7099 skibrille til konkurrencedygtige priser lige her, og tag endelig kontakt til os, hvis du har nogen spørgsmål. Du kan også besøge vores butik, hvor kyndige medarbejdere står klar til at finde det helt rette match til dig. Vi ser frem til at høre fra dig!