+45 45 86 25 86gumpel@gumpel.dk
E-Mærket Betaling

Om Gumpel & Co

Efter at have drevet den legendariske Skishop i Hellerup i mere end 25 år, åbnede Gumpel og hans kone Dorte, for 10 år siden, butikken Gumpel & Co i Rungsted Havn.

Butikken er medlem af den landsdækkende Surf & Ski kæde, som blandt andet udgiver skimagasinet Skinews hvert år i september, samt afholder Danmarks største snowcamp til Sølden hvert år i november (uge 46). Turen er for alle, der elsker at stå på ski eller snowboard, og som bare må teste alt det nye udstyr. Læs mere om snowcamp her

Butikken i Rungsted Havn er dog meget mere end surf, ski, snowboard og testture. Det er en helårsbutik med kun 4 lukkedage på årsbasis.

Om vinteren
er den et mekka for alt, der har med ski og vinter at gøre. Det vil sige alt indenfor hardwear; ski, skistøvler og snowboards, men også alt indenfor de mere bløde varegrupper, lige fra goggles, rygskjold og hjelme til skitøj, handsker og sokker. Endvidere rummer butikken en hel modeafdeling med fantastiske dunjakker og -frakker, lækre bløde strik samt vinterstøvler, smarte huer og pandebånd.

Om sommeren
er butikken delt op i 2.
Den ene del er fyldt med alt udstyr til SUP-surfing samt wakeboards, vandski og alt tænkeligt ekstraudstyr i form af våddragter, sko, hætter osv.
Den anden del er modebutik (til både damer, herrer og børn) med tøj, sko og tilbehør fra nogle af de sejeste mærker, blandt andet Napapijri, Rosemunde, Blue, Superdry, Rabens Saloner, Mads Nørgaard, Sofie Schnoor samt mange mange flere.

Teamet i butikken:

Bent Gumpel, ejer af butikken, har været guide i Italien i sine unge dage og har været i branchen næsten 40 år. Endvidere var han ejer af en af Danmarks første surfskoler på Hellerup Strand i starten af 80'erne. Nu om dage bliver det til 3-4 skiture på årsbasis med familie og venner, hvor Madonna di Campiglio er hans fortrukne.
Dorte Stamov, ejer af butikken og gift med Gumpel. Har stået på ski hele sit liv, og nyder det stadig et par gange om året sammen med sin familie, hvor Val d'Isere er hendes foretrukne. Dorte har været i branchen i over 40 år, både i butik og som indkøber.
Cille Salskov Andersen har været tilknyttet butikken i ca. 5 år som vikar. Cille studerer til daglig psykologi i København. Hun er vores absolut bedste skiløber, da hun udover at have en kæmpe passion for skiløb, og har haft 4 sæsoner på ski i Alpe d'Huez, Livigno og Val d'Isere, også er uddannet professionel skiinstruktør (PSI) fra den danske skiskole. Hun har blandt andet arbejdet for den franske skiskole (ESF) i Val d'Isere, som også er hendes yndlings-skidestination
Charlotte Wedel-Heinen har været i butikken i 8 år. Har været 'på gulvet' indtil starten af september, hvor hun nu er blevet vores webmaster. Charlotte har stået på ski i mange år, har besøgt rigtig mange skidestinationer (grundet arbejde i skirejsebranchen), og også taget et par sæsoner i Val Thorens, som klart er hendes favorit skidestination (det er faktisk det bedste sted i verden) - første år som skiguide, andet år i en restaurant (Les Temples du Soleil)