14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

POC

POC er markedsførende inden for skihjelme, rygskjold og andet beskyttelse inden for ski- og cykelsporten. Det svenske mærke er primært blevet anerkendt for deres innovative simple design for deres POC skihjelme. Shop skihjelme og rygskold til mænd, kvinder og børn her.
POC

POC: Svenske specialister inden for skihjelme og rygskjolde


Det svenske firma POC – "Pioneers of Change" – har i løbet af de sidste knap 20 år markeret sig som vigtige spillere i markedet for skihjelme og rygskjolde. Da POC blev grundlagt i 2005 var det med et ønske om at forbedre sikkerheden og beskyttelsen af sportsentusiaster –herunder særligt inden for skisport og cykling. I dag er POC kendt for at være i front, når det kommer til at integrere avanceret teknologi i deres produkter og derfor finder du naturligvis nogle af deres bedste produkter her hos Gumpel & Co.

Stilfuldt design og innovation


I vores udvalg af POC skihjelme og POC rygskjolde finder i både modeller til herre, dame og junior. I dag er POC blandt markedets førende udviklere af sikkerhedsudstyr til sportsentusiaster, og det er ikke noget, der er kommet ud af den blå luft. POC investerer betydelige ressourcer i forskning og udvikling, der sikrer, at deres produkter som skihjelme og rygskjolde er på forkant med den nyeste viden inden for sportsbeskyttelse. I deres skihjelme finder man blandt andet materialer som MIPS (Multi-directional Impact Protection System), der er med til at reducererotationskraften ved skader og forbedre den generelle beskyttelse. Du er med andre ord i rigtig gode hænder, når du vælger sikkerhedsudstyr fra POC.

Dertil har POC sat en ære i at skabe stilfulde og moderne produkter, der kombinerer funktionalitet medæstetisk appel. Hos Gumpel & Co har vi samlet nogle af deres mest populære produkter – både ud fra design og funktion.

Få hjælp af vores eksperter


Hos Gumpel & Co har vi åre vis af erfaring med salg af skihjelme og rygskjolde fra POC, og vores medarbejdere ved derfor, hvad der skal til for at finde det helt rette match til hver enkeltkunde. Du er derfor altid mere end velkommen i vores butik i Rungsted Havn, hvor vores ski- og snowboardeksperter står klar til at vejlede dig inden for udstyr og påklædning til dit næste vintersportseventyr. Vi ser frem til at se dig.