14 DAGES RETURRET
LEVERING 1-3 HVERDAGE
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
14 DAGES RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT TIL PAKKESHOP
ÅBENT ALLE UGENS DAGE
SURF- & SKIBUTIK PÅ RUNGSTED HAVN

Nordica

Nordica: Italiensk producent af vintersportsprodukter


Nordica har produceret vintersportsprodukter i højeste kvalitet siden 1939, og de er fortsat i dag drevet af deres utrættelige passion for skisporten. Uanset om du er en øvet skiløber eller nybegynder i de sneklædte landskaber, kan du ikke gå galt i byen med skistøvler fra Nordica. Nordica har skabt skistøvler til dem, der elsker at stå på ski, og derfor er du garanteret, at der er kælet for detaljer og skabt produkter i højeste kvalitet, så du også som nybegynder kan starte på toppen. Hos Gumpel & Co arbejder vi med at give alle ski-entusiaster adgang til udstyr fra de førende mærker på markedet, og her er Nordica ingen undtagelse.


Prisvindende skistøvle-serier fra Nordica


Det er ikke kun forbrugerne, der hædrer Nordica for deres magiske skistøvler. Deres serier, Speedmachine og Dobermann, har vundet internationale priser for deres høje performance og høje komfort-niveau. Ikke nok med at disse prisvindende støvler fortsat er en legendarisk støvle i al skisport, så har de valgt at fusionere Speedmachines høje performance med Dobermanns høje komfort for at skabe Pro Machine-støvlen.

Denne har altså de bedste funktioner fra to af deres bedste støvler, og du finder den selvfølgelig i vores sortiment til både kvinder og mænd. Med Pro Machine får du altså dækket to af de største behov til en god skistøvle: performancedygtighed og all-day komfort. Det er med andre ord en ren win-win. Derudover tilbyder vi også en anden af favoritter fra Nordica; deres Cruise skistøvle, som er et godt match til langt de fleste skiudøvere.


Hos Gumpel & Co får du livslang fittinggaranti på din skistøvle


En skistøvle kan være den absolut bedste i verden og så alligevel være helt forkert, hvis den ikke passer til din fod. Nordica arbejder med avanceret teknologi og memory foam, der gør det muligt for din skistøvle at tilpasse sig og huske din fods anatomi.

Hvis du alligevel har fået fat i en forkert størrelse eller ikke kan tilpasse din støvle, kan du altid komme ned i vores butik for at få den tilpasset eller byttet. Du er også velkommen til at kontakte os med spørgsmål til vores sortiment eller komme ned i butikken og få personlig betjening, så vi sammen kan finde det helt rigtige Nordica-match til dig.